Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ключа за палене 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ключа за палене 147

Карам алфа 147 1.6 и съм с оригинален ключ.
    Онзи ден го изпуснах и копчето за отваряне на багажника спря да работи а тези за заключване и отключване си работят.
    Мн ще се радвам ако ми помогнете защото е мн неудобно така.

Лоша работа...

пп Как очакваш да ти помогнем от ефира?!?

Comment

ами дали мога да видя някаде някаква схема за разглобяване на клуча защото го мачих ама нещо немога

Comment

качи снимка на лкюча ако е като моя ще ти кажа как се разглобява!
        Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
        2001год 115кс + ремап

Comment

ето една снимка на клуча
          Attached Files

Comment

Колега лошо и аз имам същия проблем решение само с нов ключ

Comment

Кофти е. И аз имам същия проблем, но ключа ми е едиствен и ме е страх да не го прецакам, че на него ми е и алармата и всичко. Изглежда ми капсулованза съжаление. Решението с нов е ясно , но не ми се дават няколкостотин лева . От копчето на таблото всичко си е ОК, но е доста неудобно наистина.
              ALFA 147 1,6 TS 120hp 2002г.

Comment

Има вариянти за ремонт на този ключ
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бобо ако може да го оправиш може ли да ми пишеш л.с. аз съм отварял моя не е капсулован

Comment

какви са вариантите за ремонт че е мн неудобно от ватре само да се отваря

Comment

И аз го имам този про6лем от около 2 месеца, детето все подмята ключа и ето го резултата. 6утона за 6агажника просто пропадна, все едно няма 6утон. Днес 6ях махнал 6атерията и гледах как ли се отваря ключа, за6елязах самият 6утон - явно изпаднал от мястото си.
                      Та и на мен ми предстои отваряне или просто ще си карам с другия.
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                      Ex Fiat 126p
                      Ex Fiat Вravo 1.6
                      Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Здравейте. Имам един проблем с 2-рия си ключ. Та проблема е, че не иска да отваря/затваря с 3-те копчета. Диода си свети при настискане на копчетата и няма откачени такива от платката.Батерията е чисто нова. Колата го разпознава при палене. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и има ли решение за него. Ключът е като на снимката по-горе. Благодаря.
                        Last edited by zombiran; d.m.y г., 19:44.

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
                          Здравейте. Имам един проблем с 2-рия си ключ. Та проблема е, че не иска да отваря/затваря с 3-те копчета. Диода си свети при настискане на копчетата и няма откачени такива от платката.Батерията е чисто нова. Колата го разпознава при палене. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и има ли решение за него. Ключът е като на снимката по-горе. Благодаря.
                          Преобучава се само РФ часта на ключа и воала
                          sigpic
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

При изпускането най-вероятно си отчупил копчето, което е на снимката по-горе и при мен беше така и на двата ключа точно багажника не се отваряше, но го оправих. Ключа се отваря като първо махаш капачето за батерията, после вадиш и емблемата Алфа на ключа (трябва ти нещо много тънко, на двойнозалепващо е) под нея има винтче отвиваш го и почваш внимателно да разделяш двете половини, но внимавай, защото фабрично си е залепено с нещо като лепило, като го правиш постепенно и с внимание става без грешка
                            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                              При изпускането най-вероятно си отчупил копчето, което е на снимката по-горе и при мен беше така и на двата ключа точно багажника не се отваряше, но го оправих. Ключа се отваря като първо махаш капачето за батерията, после вадиш и емблемата Алфа на ключа (трябва ти нещо много тънко, на двойнозалепващо е) под нея има винтче отвиваш го и почваш внимателно да разделяш двете половини, но внимавай, защото фабрично си е залепено с нещо като лепило, като го правиш постепенно и с внимание става без грешка
                              Колега ако диода си свети (както е писал колегата) повярвай ми няма драми с копчетата
                              sigpic

Comment

Working...
                              X